Hakkımızda

FİKİR

Evlerimizin, ofislerimizin, koridorlarımızın duvarlarını SilentFlock ürünlerin tasarımları ve uygulama alanları ile artık daha zarif ve çekici…

Yumuşak deri bir koltuğa, pelüş bir yastığa hatta masif ahşap bir masaya dokunduğumuz gibi neden duvara dokunmayalım? SilentFlock ile içinde yaşam olan her şeyi değiştir. SilentFlock yumuşak, kadifemsi ve sıcaktır.

Oh, devam et, sarıl!

ÜRÜN

SilentFlock paneller, her zaman doğru olan, özenle tasarlanmış, renkli şekiller biçiminde gelir. (Kare, dikdörtgen, çokgen veya daire çember).

Her model benzersizdir, her zaman muhteşem bir tasarımla üretilir ve en önemlisi her zaman yumuşak ve dokunuş hazzı vererek sizi daha sakin kılacaktır..

Paneller yumuşak ve esnek olsalar da son derece güçlü ve dokunuşa dayanıklıdır.

SilentFlock yumuşak paneller esnek, yoğun poliüretan köpükten üretilmiştir. Köpük, kullanıcılar için nötr, eskimeye karşı dirençli modern bir üründür. Yumuşaktır. Onlara dokunmaktan kaçınamayacaksınız.

Tüm ürünlerimiz kadifeye benzeyen SilentFlock kaplama ile kaplanmıştır. Paylaştıkları özellik bu. Bu bizim ticari markamızdır.

Şekillerin her biri özgün bir desen oluşturacak şekilde tasarlanmıştır, paneller arasındaki geçiş uygumu tam bir tasarım harikasıdır.

TASARIM

En başından beri dinamik genç, ufku geniş gelecek vaat eden tasarımcıları SilentFlock projesine katılmaya davet ettik. Sizlerle ve sizden gelecek fikirlerle daha güzel tasarımlar yapılacaktır. SilentFlock panel koleksiyonumuzu 2015’da tasarladık.

3 yıl sonra, “çözüm ortalarımızla doğrudan tüpten kullanma” ilkesini izleyerek, renk paletimizi oluşturduk. Hızla birçok tasarımcının kalbini kazandık.

İleri bir adım atmanın zamanı geldi. 2015 yılında, bizim için geniş formatlı bir SİLENTFLOCK ART koleksiyonu tasarlayan mimarımız Yağmur Şimşek ile iş birliğine başladık. Bu işlevsel sanat eserleri, birçok dostlarımızın ve ofis çalışanının gözlerini memnun ediyor ve kulaklarını sakinleştiriyor.